Wie is Glen Koper?

glen4 logoglen2Mijn naam is Glen Koper ik ben werkzaam als allround fitnessinstructeur bij Kenamju Zandvoort. Op 7 jarige leeftijd ben ik in Zandvoort begonnen met judo bij Marcel en vrij snel daarna begon ik met wedstrijdjudo bij Kenamju Haarlem. Ik heb deel uit gemaakt van de nationale selectie van de Judo bond Nederland.glen1Ik heb veel wedstrijden gedaan op internationaal en nationaal niveau. Tijdens mijn topsport carrière heb ik veel gereisd, veel ervaring opgedaan, leren omgaan met winst en verlies en ik heb mooie prijzen gewonnen, zo ben ik onder andere vijfvoudig Nederlands (jeugd) kampioen judo.

In 2013 heb ik mijn MBO studie aan het Johan Cruyff college afgerond en daarna heb ik via de AALO diversen fitness diploma’s behaald.

Naast het werken als allround fitnessinstructeur bij Kenamju, run ik ook mijn eigen bedrijf www.kopersportadventures.nl mijn bedrijf richt zich o.a. op personal training en het geven van judo clinics.

Profiteer van onze unieke samenwerking, ik kan uw personal training naadloos afstemmen op uw trainingsdoel, tijden en de door u gevolgde lessen bij Kenamju Zandvoort.

Comments are closed.

Het ROOSTER staatHIER!