Jeugd

Sporten is essentieel voor kinderen.Of het nu teamsporten of individuele sporten zijn, kinderen moeten hun energie kwijt in een gecontroleerde omgeving en leren omgaan met tegenslagen en successen. Door het aanleren van discipline en regels worden kinderen bewuster en zekerder van elkaar en zichzelf. Prestaties en respect voor de medesporter krijgen een andere betekenis. Kenamju Zandvoort is zich daar als geen ander van bewust!.

Kenamju Zandvoort heeft een grote jeugdige aanhang. Hele generaties begonnen al op 3 a 4 jarige leeftijd gecontroleerd te stoeien in judopakken. Gaandeweg komen de worpen, houtgrepen en andere technieken om met de jaren toe te groeien naar een steeds hoger niveau. Met banden en tussentijdse slippen blijven kinderen gemotiveerd om naar een steeds hoger doel toe te werken. Het is niet voor niets dat Kenamju olympische kampioenen voortbrengt! Dat heeft grotendeels te maken met onze jeugdaanpak.

Onze jeugd is onze toekomst en zo denken wij er bij Kenamju Zandvoort over. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor judo. Wat dacht je van jeugdfitness, karate of kickboxen?