Overzicht berichten

<< >>

Open vanaf 1 juli

Na de versoepeling van de covid-19 maatregelen mogen wij onze deuren weer voorzichtig openen. Dit gaat echter gepaard met strikte protocollen. Wij staan voor gezondheid en zullen er dan ook alles aan doen om onze lessen weer veilig te hervatten. Jullie gezondheid gaat boven alles. Wij hebben gekozen voor een combinatierooster waarbij we livestream, binnen

Belangrijk bericht

Sportcentrum Kenamju Zandvoort sluit tijdelijk de deuren vanwege het Corona Virus In verband met de maatregelen vanuit de overheid zijn wij helaas genoodzaakt Sportcentrum Kenamju Zandvoort tot nader bericht te sluiten. Wij betreuren het ten zeerste dat wij deze maatregel hebben moeten nemen, maar onze deuren blijven gesloten t/m 20 mei. De gezondheid van onze

Zomerrooster 2020

Uitval of bijzonderheden

Op onze facebooksite informeren wij u over uitval of bijzonderheden!

Limited Edition tassen Kenamju

Zomerrooster 2020

Open vanaf 1 juli

Na de versoepeling van de covid-19 maatregelen mogen wij onze deuren weer voorzichtig openen. Dit gaat echter gepaard met strikte protocollen. Wij staan voor gezondheid en zullen er dan ook alles aan doen om onze lessen weer veilig te hervatten. Jullie gezondheid gaat boven alles.

Wij hebben gekozen voor een combinatierooster waarbij we livestream, binnen en buiten combineren. Tevens gaan we onze jeugdlessen binnen weer hervatten en mogen de we het fitnesscentrum weer gebruiken. In de zaal  moet iedereen  op een minimale afstand van 1,5 meter van elkaar blijven op daarvoor aangeven vakken.

In het fitnesscentrum zijn de regels  wat ingewikkelder. De belangrijkste regel is dat als u een apparaat gebruikt het apparaat naast u niet gebruikt mag worden, zodat we altijd op veilige afstand van elkaar blijven.  Desinfecteren blijft  belangrijk voor en na het  gebruik van een apparaat en of materialen.

Wij vertrouwen op dat iedereen zijn sociale verantwoordelijk neemt  hier ook dusdanig mee omgaat. Wij hopen jullie allemaal  weer snel  te zien in ons Sportcentrum!

Reserveren:

Online reserveren is verplicht (dit geldt ook voor de
  jeugdlessen, alleen niet voor de livestream). Reserveren kan maximaal 72 uur van te voren.          

Regels voor binnen:

Aantal deelnemers:
– Voor de zaallessen geldt een maximum van 20 personen.

– Voor de jeugdlessen geldt een maximum van 20 personen.

– Voor een fitnessblok geldt een maximum  van 15 personen.

– Voor de buitenlessen geldt geen maximum.Houd anderhalve meter afstand!

Livestream:

– Voor de online livestream lessen hoeft men niet te reserveren.

– Aanmelden voor de livestream: 06-44070730 of 06-20135837

– De exacte tijd, inhoud en docent van de lessen worden
  iedere week via de app bekend gemaakt.

Belangrijk bericht

Sportcentrum Kenamju Zandvoort sluit tijdelijk de deuren vanwege het Corona Virus In verband met de maatregelen vanuit de overheid zijn wij helaas genoodzaakt Sportcentrum Kenamju Zandvoort tot nader bericht te sluiten.

Wij betreuren het ten zeerste dat wij deze maatregel hebben moeten nemen, maar onze deuren blijven gesloten t/m 20 mei.

De gezondheid van onze klanten gaat boven alles. Wij adviseren iedereen vooral in deze periode sociaal contact te vermijden en extra zorg te hebben voor je eigen hygiëne en alle maatregelen serieus te nemen.

Kenamju is een sociale sportschool, waar kinderen, volwassenen en ouderen met elkaar sporten, en werken aan de gezondheid. We hopen dan ook dat dit snel voorbij is zodat we elkaar weer kunnen ontmoeten op de club.

Ondertussen zijn de Online lessen te vinden op www.kenamju.nl (inlogcode vereist) deze kun je als lid aanvragen door een mail te sturen naar info@kenamjuzandvoort.nl.

Voor de leden die live stream lessen willen volgen bij 1 van onze docenten, app dan je naam naar 0644070730 en wij voegen je toe aan onze lijst.

We kunnen dit alleen samen en met elkaar oplossen. Zorg goed voor je eigen gezondheid en voor elkaar, help mensen die het nodig hebben waar je kan.

Wij wensen iedereen heel veel gezondheid en hopen dat wij hier SAMEN goed door heen komen.
Heeft u nog vragen stuur dan een mail naar info@kenamjuzandvoort.nl dan zullen wij deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Marcel van Rhee

Sportcentrum Kenamju Zandvoort

Uitval of bijzonderheden

Op onze facebooksite informeren wij u over uitval of bijzonderheden!

Limited Edition tassen Kenamju