Update 4-11

Update 4-11-2020

Door het aanscherpen van de regels van Het R.I.V.M moeten wij helaas onze groepslessen voor iedereen boven de 18 jaar in de zaal vanaf donderdag 5 november annuleren. Het fitnesscentrum zal  gewoon open blijven, het online reserveren is hiervoor verplicht. Deze maatregelen zullen wij  voor een periode van minimaal 2 weken hanteren. Hopelijk dalen de cijfers en kunnen wij hierna iedereen weer verwelkomen. Wij staan voor gezondheid en zullen er dan ook alles aan doen om het sporten op een veilige te kunnen blijven aanbieden. Jullie gezondheid gaat boven alles.

Alle jeugdlessen onder de 18 jaar zullen gewoon doorgaan.

Door deze maatregel zullen wij het Online programma (livestream) weer gaan opvoeren.  Het is noodzakelijk om je hiervoor aan te melden. Aanmelden voor de livestream kun je doen via de volgende telefoonnummers 06-44070730 of 06-20135837

Livestream

Voor de online livestream lessen hoeft men niet te reserveren.
– De exacte tijd, inhoud en docent van de lessen worden iedere week via de app bekendgemaakt.                                                                                                                

– De exacte tijd, inhoud en docent van de lessen worden iedere week via de app bekend gemaakt.  

 Fitness                                                                                                 

In het fitness centrum blijven de zelfde regels van kracht. Wij vertrouwen er op dat u deze regels zult naleven. De belangrijkste regel is dat als u een apparaat gebruikt het apparaat naast u niet gebruikt mag worden, zodat we altijd op veilige afstand van elkaar blijven. Er moet dus altijd één apparaat tussen u en de andere klant zitten! Desinfecteren blijft belangrijk voor en na het  gebruik van een apparaat en of materialen. 

Reserveren

– Online reserveren is verplicht!                                                                   

– Was zo veel mogelijk uw handen.                                                                       

– Reserveren kan maximaal 72 uur van te voren.          

Regels voor binnen                                                                                                             

– Er mag geen gebruik worden gemaakt van de kleedruimtes, wel van de toiletten.                                                                                                                   

– Kinderen moeten zich van te voren omkleden.                                                                                              

– Ouders mogen niet binnen wachten.                                                                                                                                                                            

Aantal deelnemers

– Voor de jeugdlessen geldt geen maximum

– Voor een fitnessblok geldt een maximum  van 15 personen.

Voor de buitenlessen  zullen wij onze organisatievormen aanpassen en  in groepjes van maximaal 2 personen werken  

Wij vertrouwen op dat iedereen zijn sociale verantwoordelijk neemt en hier ook dusdanig mee omgaat.                                                                                                                                                                                                        

Houdt a.u.b. anderhalve meter afstand!                                                                                                                            

Houdt u onze socials in de gaten voor alle updates (Facebook/Instagram)

Wij hopen jullie allemaal in goede gezondheid weer snel te zien in ons Sportcentrum!

Met sportieve groet,

Namens team Kenamju                                                                                                                           Marcel van Rhee

Comments are closed.