Update 14-08

Onder tussen zijn wij alweer ruim 1,5 maand beperkt  binnen aan het sporten. Gelukkig houdt iedereen zich netjes aan de regels  en verloopt alles rustig en netjes, ook al zal het voor iedereen wel even wennen zijn. Wij zijn blij dat we jullie weer in het echt kunnen begroeten. Om de veiligheid van het sporten en de continuïteit van het rooster te kunnen waarborgen hebben wij besloten alle volwassen lessen terug te brengen naar 45 minuten. Door deze maatregel kunnen wij in het rooster alle lessen doorgang laten vinden. Wij zorgen hierdoor dat er min zo min mogelijk overlapping van onze groepen plaatsvinden. Dit gaat echter nog steeds gepaard met strikte protocollen. (arriveer 5 min van te voren en blijf niet langer dan nodig).

Wij staan voor gezondheid en zullen er dan ook alles aan doen om onze lessen veilig te kunnen blijven geven. Gezondheid gaat boven alles. In de zaal  moet iedereen op een  veilige en minimale afstand van 1,5 meter van elkaar blijven op daarvoor aangeven stippen. Desinfectie van de materialen en het gebruik van een handdoek is noodzakelijk. In het fitnesscentrum zijn de regels wat ingewikkelder. De belangrijkste regel is dat als u een apparaat gebruikt het apparaat naast u niet gebruikt mag worden, zodat we altijd op veilige afstand van elkaar blijven. Er moet dus altijd één apparaat tussen u en de andere klant zitten! Desinfecteren blijft belangrijk voor en na het  gebruik van een apparaat en of materialen.

De kleedkamers zijn weer open voor noodzakelijk omkleden. Wij willen u adviseren om gewoon veilig thuis te douchen (deze blijven gesloten)

Wij vertrouwen op dat iedereen zijn sociale verantwoordelijk neemt en hier ook dusdanig mee omgaat.  Wij hopen jullie allemaal in goede gezondheid  weer snel  te zien in ons Sportcentrum!

Even voor iedereen op een rijtje:

Reserveren:

Online reserveren is verplicht! (alleen niet voor de livestream).                                                                                                             – Reserveren kan maximaal 72 uur van te voren. 

– Gebruik van je lidmaadschapspasje is verplicht. Ook al heb je je geregistreerd.

– Check maximaal 5 min van te voren in en blijf niet langer binnen dan noodzakelijk    

Regels voor binnen:  

Alle volwassenlessen zijn 45 minuten.
– Er mag weer gebruik worden gemaakt van de kleedruimtes. (alleen als noodzakelijk Max 10)
– Kinderen moeten zich wel van te voren omkleden.
– Ouders mogen niet binnen wachten.
– Ouders mogen wel buiten koffie drinken.     

Aantal deelnemers:

– Voor de zaallessen geldt een maximum van 20 personen.
– Voor een fitnessblok geldt een maximum van 15 personen.
– Voor de buitenlessen geldt geen maximum.
– Voor de jeugdlessen geldt geen maximum. (Kinderen hoeven zich niet online te registreren)

Fitnesscentum

– Desinfecteer je handen voor en na het gebruik van apparaten.
– Maak de apparaten goed schoon en gebruik een handdoek.
– Houd altijd 1 apparaat er tussen vrij (dus niet naast elkaar)
– Houd a.u.b. anderhalve meter afstand!  Blijf gezond!

Comments are closed.