Belangrijk bericht

Sportcentrum Kenamju Zandvoort sluit tijdelijk de deuren vanwege het Corona Virus In verband met de maatregelen vanuit de overheid zijn wij helaas genoodzaakt Sportcentrum Kenamju Zandvoort tot nader bericht te sluiten.

Wij betreuren het ten zeerste dat wij deze maatregel hebben moeten nemen, maar onze deuren blijven gesloten t/m 20 mei.

De gezondheid van onze klanten gaat boven alles. Wij adviseren iedereen vooral in deze periode sociaal contact te vermijden en extra zorg te hebben voor je eigen hygiëne en alle maatregelen serieus te nemen.

Kenamju is een sociale sportschool, waar kinderen, volwassenen en ouderen met elkaar sporten, en werken aan de gezondheid. We hopen dan ook dat dit snel voorbij is zodat we elkaar weer kunnen ontmoeten op de club.

Ondertussen zijn de Online lessen te vinden op www.kenamju.nl (inlogcode vereist) deze kun je als lid aanvragen door een mail te sturen naar info@kenamjuzandvoort.nl.

Voor de leden die live stream lessen willen volgen bij 1 van onze docenten, app dan je naam naar 0644070730 en wij voegen je toe aan onze lijst.

We kunnen dit alleen samen en met elkaar oplossen. Zorg goed voor je eigen gezondheid en voor elkaar, help mensen die het nodig hebben waar je kan.

Wij wensen iedereen heel veel gezondheid en hopen dat wij hier SAMEN goed door heen komen.
Heeft u nog vragen stuur dan een mail naar info@kenamjuzandvoort.nl dan zullen wij deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Marcel van Rhee

Sportcentrum Kenamju Zandvoort

Comments are closed.